email
Search
Close this search box.

Het nieuwe seizoen Eredivisie Zaalvoetbal staat weer voor de deur, en natuurlijk is Tigers Roermond weer van de partij! Het allerbeste zaalvoetbal wat Nederland te bieden heeft, gewoon te zien in Roermond. Vorig seizoen werd de competitie helaas vroegtijdig stilgelegd, maar we zijn ein-de-lijk terug!

En jij kunt erbij zijn

Door de sinds vorig jaar geïntroduceerde nieuwe opzet van de Eredivisie Zaalvoetbal, is Tigers Roermond dit seizoen verzekerd van 13 thuiswedstrijden. In de eerste competitie-helft speelt Tigers Roermond 6 thuiswedstrijden. In 2022 spelen we nog eens 7 thuiswedstrijden. Daarnaast krijg je met je seizoenkaart ook toegang tot alle bekerwedstrijden (*in het geval van een thuiswedstrijd).

Bestel je seizoenkaart nu!

Voor een seizoenkaart betaal je dit seizoen een eenmalig bedrag van € 35,- (regular), en voor iedereen onder de 18 jaar, betaal je een eenmalig bedrag van € 15,- (tigers junior). Door het aanschaffen van een seizoenkaart bespaar je minimaal € 30,- ten opzicht van de situatie als je iedere wedstrijd los een ticket aan de kassa koopt (13x € 5 = € 65,-). Je kunt een seizoenkaart aanschaffen op twee manieren, via een van onze selectiespelers of via de website.

Online aanschaffen
Betalen van een seizoenkaart kan online uitsluitend door een iDeal-betaling. De betaling zal direct na het invullen + versturen van onderstaand formulier voltooid moeten worden.