email
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Op vrijdag 2 september 2022 zal de Jo Gerrishal opnieuw groen-rood kleuren voor twee wedstrijden van Tigers Roermond. Zowel het eerste als het tweede elftal spelen op deze dag namelijk een ’thuis’ wedstrijd in Roermond. Om 19:30 uur trapt Tigers 2 af met een bekerwedstrijd tegen SC Olympic/JobZo 1. Direct gevolgd om 21:300 uur met de eerste thuiswedstrijd in de Eredivisie Zaalvoetbal.

Tigers Roermond 1️⃣
Voor Tigers Roermond 1 staat de eerste wedstrijd in de Eredivisie Zaalvoetbal op de planning. Deze wedstrijd zal gespeeld worden om 21:30 uur tegen AGOVV Apeldoorn. Direct een lastige tegenstander die we nog kennen van vorig seizoen. Kunnen de Tigers dit seizoen wel winnen van AGOVV?

Tigers Roermond 2️⃣
Voor het tweede elftal van de club staat een officiële uitwedstrijd op de planning tegen SC Olympic/JobZo 1, die vanwege het niet beschikbaar zijn van de zaal van de tegenstander, alsnog in Roermond wordt afgewerkt. Deze wedstrijd wordt gespeeld voor een plek in de tweede ronde van de landelijke beker.

🎟 Tickets
Vanaf 19:15 uur zal de kassa open gaan voor beide wedstrijden. Met je ticket heb je op deze dag eenmalig toegang tot beide wedstrijden en kun je genieten van twee wedstrijden op het hoogste niveau.