email
Search
Close this search box.

Tigers Roermond kan met trots melden dan Bjørn van Haaren toegevoegd is als KeeperCoach in de staf van het eerste elftal. Als club zijn we blij dat iemand met zulke staat van dienst onderdeel wil zijn van onze club en ons wil ondersteunen om de volgende stappen te maken in de Eredivisie Zaalvoetbal.

We wensen Bjørn veel succes toe binnen de club!

𝐄𝐞𝐫𝐬𝐭𝐞 𝐫𝐞𝐚𝐜𝐭𝐢𝐞 𝐁𝐣ø𝐫𝐧
“Na een aantal jaar niet actief te zijn geweest in de Eredivisie Zaalvoetbal ben ik blij dat ik vanaf dit seizoen als KeeperCoach actief ben bij Tigers Roermond. Naast de maatschappelijke aanpak en ambitie van de club die mij enorm aanspreekt ligt er voor mij persoonlijk een mooie opdracht klaar om de groep relatief jonge keepers klaar te stomen voor de subtop van de Eredivisie.

Uit de gesprekken met zowel de voorzitter als ook Hicham Benhammou heb ik het gevoel gekregen dat we het hoogst haalbare (zowel op het veld als ook daarbuiten), nastreven, een klimaat waarin ik mijn ervaringen prima kwijt kan en mezelf ook nog verder kan ontwikkelen.

Stap voor stap, training voor training en wedstrijd voor wedstrijd ga ik samen met de keepers aan de slag. Iedere keeper krijgt een persoonlijk ontwikkelingsplan waarin aandacht is voor zijn sterke punten en de te ontwikkelen zaken. Met beelden van zowel trainingen als ook wedstrijden neem ik iedere keeper, tot in detail, bij de hand om het maximale te kunnen presteren.

Ik kijk er enorm naar uit om (samen met de keepers en de rest van de trainers- en begeleidingsstaf) een positieve bijdrage te leveren aan het sportieve succes van de club.”

𝗩𝗼𝗿𝗶𝗴𝗲 𝗰𝗹𝘂𝗯𝘀
2014-2018: Fc Eindhoven Futsal
2016-2018: KNVB Futsal
2016-2017: Hamburg Panthers (HSV) Futsal

𝗣𝗲𝗿𝘀𝗼𝗼𝗻𝗹𝗶𝗷𝗸
2015: Kampioen van Nederland
2015: Winnaar KNVB Beker
2017: Laatste 16 Futsal Champions League

𝗜𝗻𝘁𝗲𝗿𝗹𝗮𝗻𝗱𝘀
Naast twee seizoenen actief te zijn geweest als KeeperCoach in de staf van Max Tjaden, ook KeeperCoach bij alle KNVB Futsal jeudgteams (U17-U19) en eveneens verbonden aan het CP (Cerebrale Parese) Team en hiermee is actief geweest op het EK.