email
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Tijdens de gewonnen eerste competitie wedstrijd van afgelopen vrijdag mocht hij direct onder de lat plaatsnemen. Alleen hadden we nog geen tijd genomen om hem te introduceren: Yassine Tsabounti.

Yassine is 33 jaar en een ervaren keeper die inmiddels al 17 jaar actief is binnen het zaalvoetbal. Hij heeft ervaring op verschillende niveau’s, zo is hij actief geweest voor: ZVC Borgerhout, Brabant Puurs, MSC Antwerp, Proost Lierse, Fenerbahce Beringen en Futsal Schaerbeek (allemaal hoogste niveau).

Sinds 2018 was hij actief voor Futsal Team Borgerhout in de 2e nationale (🇧🇪) en komt dus nu over van deze club om Tigers Roermond te versterken. Als international is hij 4 jaar uit mogen komen voor de U21 van België en heeft hij als hoogtepunt in 2015 met Futsal Marokko AMF op het WK in Belarus mogen staan.

Op de vraag waarom hij voor Tigers Roermond heeft gekozen, gaf Yassine het volgende antwoord:

“Ondanks verschillende interesses heb ik gekozen voor Tigers Roermond. De ambities en doelen zijn veelbelovend: persoonlijke ontwikkeling, attractief zaalvoetbal aanbrengen en de maatschappelijke invulling door jongeren kansen aan te bieden. Met Coach Ben Hammou en de sportieve staf wil Tigers haar ambities vormgeven en hopelijk collectief behartigen. Als doelman wil ik samen met de andere doelmannen een sterk front vormen en mooie resultaten neerzetten.

Proud to be a tiger!”